Čo o tebe hovorí tvoje obľúbené zviera?

Niektoré sú rozkošné, iné nebezpečné. Rozmýšľal/a si niekedy nad tým, čo o tebe napovedá výber tvojho obľúbeného zvieraťa? Niektoré vlastnosti tvora, ktorého si si vybral/a, sa určite dajú preniesť aj na teba.

Pes

Si psíčkar/ka? Je takmer nemožné prejsť popri psíkovi bez toho, aby si ho musel/a poškrabať? Nie si sama, psím očiam sa dá iba ťažko odolať. Ak je tvoje obľúbené zviera práve pes, ukazuje to, že si hravý/á a nič ťa nestresuje. Takisto si verný/á a pre ochranu svojich blízkych by si urobil/a hocičo.

Mačka

Myslím, že je všetkým jasné, aké videá sa ti objavujú na domovskej stránke Youtubu. Tvoja láska k mačkám ukazuje, že si veľmi motivovaný/á a veríš si. Do všetkých vecí, ktoré robíš, vkladáš veľa námahy a ambiciózne smeruješ za svojimi cielmi.

Kôň

Bolo toto prvé zviera, ktoré ti napadlo? Keď je tvojím zvieraťom kôň, napovedá to, že si dobrodružný typ. Nemáš rád, keď ti niekto diktuje, ako žiť, a miluješ zmenu. So slobodou ide ruku v ruke aj tvrdohlavosť, ktorá ťa sprevádza celým životom.

Lev

Podobne ako kráľ džungle, aj ty sa snažíš viesť ľudí okolo a vyžaduješ od nich rešpekt. V ťažkých časoch si tu vždy pre svojich kamarátov a vedia, že sa na teba môžu spoľahnúť. Podobne ako pri psovi, aj ty si verný a ochrana blízkych je pre teba 

Korytnačka

Ak nemáš na mysli ninjov, predpokladá sa, že si citlivejší/ia a všímavejší/ia ako ostatní. Si skvelý/á v pozorovaní a ľahko dokážeš zistiť, ako sa ľudia okolo cítia. Vzhľadom na to, že si introvert, sa davom radšej vyhýbaš a energiu a č venuješ najmä svojim záľubám.

Opica

Planéta opíc síce nie je skutočná, no tvoja láska k týmto zvieratám určite áno. Aj keď si občas detinský/á, tvoja hravosť je najmä silnou stránkou. Ľudia ťa vnímajú ako veselého človeka, ktorý rád baví seba a ostatných. Si nezávislý/á a veríš tomu, že vieš veci spraviť najlepšie sám/a.

Slon

No nie je Dumbo najrozkošnejšie zviera na zemi? Ak súhlasíš, potom si pravdepodobne silný/á nie len duchom, ale aj telom. Si pokojný a štedrý človek nadovšetko milujúci svojich blízkych. Vždy teda robíš také rozhodnutia, ktoré okrem teba pomôžu aj ostatným.

Medveď

Fanúšikovia plyšákov, spojte sa! Ak je tvojím obľúbeným zvieraťom medveď, si odvážny/a a ostatní si užívajú tvoju prítomnosť. Si skvelým človekom do partie. Na ľuďoch okolo ti vážne záleží a snažíš sa ich chrániť. Máš obrovské srdce.

Líška

Ak si si vybral/a líšku a vieš, aký zvuk vydáva, potom si pravdepodobne veľmi zanietený/á do všetkého, čo robíš. Nie si vyslovený introvert ani extrovert a tvoja nálada závisí od ľudí, s ktorými sa bavíš. Vďaka svojej prefíkanosti vždy dostaneš to, čo chceš.

Veľryba

Záľuba v morskom živočíchovi ukazuje, že máš výbornú sebareflexiu a dôveruješ svojim pocitom. Na ceste životom sa riadiš skôr intuíciou ako logikou. Ak sa niekde necítiš príjemne, nebojíš sa o tom nahlas rozprávať.

Vlk

Komu si asi fandil/a pri čítaní Červenej čiapočky? Si zvláštny jedinec s vysokými štandardmi, ktorý sa ľuďom neotvára jednoducho. Si veľmi inteligentný/a a v akejkoľvek situácii sa vieš ľahko prispôsobiť podmienkam. Vďaka tomu, že si samotár/ka, si veľmi vážiš svojich blízkych priateľov

Sova

Pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera (a sôv ako takých): Ste veľmi inteligentní, citliví a talentovaní. Vždy si všímate svoje okolie. Vaša pragmatickosť a perfekcionizmus vás ženú k úspechom, ktoré dosahujete.

V prípade, že sa ti článok páčil, si určite nezabudni prečítať aj zvyšné príspevky na našom blogu. Náš e-shop ponúka produkty, ktoré ti pomôžu osobnostne rásť a adresovať problémy, ktoré môžu nastať vo vzťahoch či pri výchove. Akoukoľvek kúpou zároveň podporíš dobrú vec.

Zdroje informácií v článku:
https://psych2go.net/what-your-favorite-animal-says-about-your-personality/