5 znakov toho, že tvoj život ide dobrým smerom

Keď niečo chceme, tak to chceme hneď. Možno sa ti v živote deje veľa dobrého, iba to nevidíš. Vesmír nám nedáva jednoznačné znaky a preto dnes prinášame zopár rád ako si všimnúť, či je to, čo chceš, na dosah tvojej ruky.

1/ Si šťastný/á

Tešíš sa len tak bez dôvodu, alebo sa niečoho nemôžeš dočkať? Hneď, ako sa zobudíš, cítiš šťastie a rozmýšľaš nad všetkým, čo počas dňa zažiješ?. Možno si si začal uvedomovať všetky maličkosti, ktoré máš v živote a predtým si ich prehliadal. Práve tento pocit ti môže zmeniť život k lepšiemu.

2/ Si v pohode. So všetkým.

Okrem šťastia cítiš aj pokoj a nič ťa nedokáže rozhodiť. Môže to znamenať, že si vyrovnaný/á so svojím životom a vieš, že to, čo sa má stať, sa stane. Namiesto toho, aby si sa snažil súperiť s ostatnými, si sa rozhodol/a nestarať sa o veci, ktoré sú mimo tvoju kontrolu. Aj toto môže byť znak, že má osud pre teba niečo prichystané.

3/ Vieš, kedy máš dosť

Bol/a si človek, ktorý sa nechal ľahko rozhodiť a bol/a si často v strese? Ak to tak už nie je, naučil/a si sa kontrolovať svoje emócie a neplýtvať svoju energiu na veci, ktoré za to nestoja. Okrem negatívnych vecí si v živote nedržíš ani negatívnych ľudí. Aj keď ti ublížili, odpúšťaš im a neberieš to vážne.

4/ Všímaš si veci, po ktorých túžiš

Želal/a si si niečo a zrazu si to začal/a vídať všade? Možno si si chcel/a adoptovať šteňa a na prechádzke si stretol/a túlavého psa, alebo ťa kamarát požiadal, aby si mu postrážil/a jeho. Alebo ti náhle trebalo peniaze a naskytla sa ti skvelá brigáda. Ak sa ti niečo také stalo, neber to ako náhodu. Síce by bolo super, keby si vedel/a ovládať balans šťastia vo vesmíre, no je to nepravdepodobné. Skrátka si len všímaš veci, ktoré sú pre teba dôležité. Sústredíš sa na nich, a skôr či neskôr sa stanú.

5/ Cesta sa ti dláždi pod nohami

Platí to čo v štyrke - keď vesmíru povieš, čo chceš, začne ti ukazovať cestu a spôsoby, ako to dosiahnúť. A teraz nemáme namysli reklamy, ktoré ti ukazujú produkty, ktoré si si pozeral/a. Ak ti príležitosti samy klopú na dvere, neignoruj ich, lebo sa nemusia objaviť druhýkrát. Dôveruj si a neboj sa ísť za tým, po čom túžiš.

V prípade, že sa ti článok páčil, si určite nezabudni prečítať aj zvyšné príspevky na našom blogu. Náš e-shop ponúka produkty, ktoré ti pomôžu osobnostne rásť a adresovať problémy, ktoré môžu nastať vo vzťahoch. Akoukoľvek kúpou zároveň podporíš dobrú vec.

Zdroje informácií v článku:

https://www.youtube.com/watch?v=LuiTadxEkWQ&t=1s&ab_channel=Psych2Go